Nieuwe Welkomstkamer?

Image

Alsof de staff al bij onze vaste lezers hoort: even na het publiceren van ons vorige artikel werd de startkamer geopend!

Wanneer je de startkamer binnenloopt valt direct het grote verschil met de vorige op: het oogt moderner, ietwat frisser. Veel glas, felblauwe vloeren. Maar verder ook sierlijke tronen en kleurrijke kussens. Gezellig en toch tegelijk verfrissend nieuw!

Sommige Fobba’s leken ietwat minder tevreden met de nieuwe startkamer, best wel te begrijpen: het is dan ook een hele verandering!

Van de staff konden we geen reactie krijgen, dan maar wat meningen van de goedvertegenwoordigde Fobba’s in de kamer:

iBraandy :Hey Braandy! Zou je de nieuwe startkamer in één woord kunnen beschrijven? *denkt diep na* “Leuk …”Nu, het is wel een hele verandering uiteraard. Vond je het nodig dat er een nieuwe startkamer kwam? “Neen, maar vernieuwing kan altijd wel!”
Geschiedenis.:Hey Geschiedenis! Wat denk jij van de nieuwe startkamer?”Nou, eerst denk je “Effe wennen”, maar de kamer is lekker gezellig en heeft leuke kleuren!
Duidelijke meningen dus! Leuk gedaan die nieuwe startkamer! Wij zijn alvast benieuwd naar de verdere veranderingen die Fobba zal ondergaan, groot of klein.

UPDATE: Blijkbaar was niet het hele team het erover eens dat de startkamer, die nog in een Halloween jasje zat vanmiddag, zojuist een dag voor Halloween aangepast moest worden. Maar terug naar Halloween voor een dagje maar! Zoek je zaklamp maar weer terug, het wordt nog een duistere dag in de startkamer!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s