“Welkom op FobbaHotel!” wordt vernieuwd!

Deze week staan er heel wat veranderingen op de planning voor Fobbahotel… Daarover heb je vast al gehoord in het hotel of in de mededelingen.

Maar, weet jij nog waar het allemaal begonnen is? Het allereerste wat je tegenkwam in Fobba? Welja, de startkamer uiteraard! “Welkom op Fobbahotel!”, zo werd je welkom geheten in Fobba. Vaak één van de drukste kamers ook. Je had er meestal heel wat mensen die gezellig aan het kletsen waren, maar natuurlijk ook de Fobba Buttler! Zelfs midden in de nacht, wanneer er bijna niemand in het hotel nog wakker is, is hij er voor je! Hij brengt je favoriete drankjes naar je toe zonder morren en zorgt voor leven in de startkamer.

Nu, één van de veranderingen gaan we weldra merken: de startkamer is even op slot voor de Fobba’s! Hét gespreksonderwerp is dan ook momenteel: “Wat gebeurt daar toch allemaal?” Dan zijn er 3 Fobba’s, dan weer 4… De staffleden zijn er binnen. Even geleden verspreidde Max een alert over heel Fobba: de startkamer werd vernieuwd! Rond 21u00 zou de startkamer klaar zijn voor opening! Dat heeft even vertraging opgelopen zo te zien, maar wij verkiezen uiteraard kwaliteit boven een snel afgewerkte kamer!

Ben jij ook zo benieuwd? Binnenkort meer hierover!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s